Natječaji za radna mjesta–RUKOVATELJ GRAĐEVINSKIM STROJEVIMA (M/Ž), RADNIK NA ODRŽAVANJU POSTROJENJA I (M/Ž) i KOMUNALNO GRAĐEVINSKI RADNIK II (M/Ž)

Novosti

Uprava Niskogradnje d.o.o. za stambeno komunalne djelatnosti raspisuje s danom 27.03.2019. natječaje za sljedeća radna mjesta:

1. RUKOVATELJ GRAĐEVINSKIM STROJEVIMA (M/Ž), 1 radnik na neodređeno, upražnjeni poslovi; uvjete i način prijave možete pogledati na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na poveznici HZZ:

→NATJEČAJ – RUKOVATELJ GRAĐEVINSKIM STROJEVIMA II (M/Ž)

2. RADNIK NA ODRŽAVANJU POSTROJENJA I (M/Ž), 1 radnik na neodređeno, upražnjeni poslovi; uvjete i način prijave možete pogledati na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na poveznici HZZ:

→NATJEČAJ – RADNIK NA ODRŽAVANJU POSTROJENJA I (M/Ž)

3. KOMUNALNO GRAĐEVINSKI RADNIK II (M/Ž), 3 radnika, rad na određeno, povećan opseg poslova; uvjete i način prijave možete pogledati na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na poveznici HZZ:

→NATJEČAJ – KOMUNALNO GRAĐEVINSKI RADNIK I (M/Ž)

Svi natječaji otvoreni su do 07.04.2019., a prijave se podnose pismeno, na adresu Niskogradnje d.o.o., Stjepana Radića 17, 49 218 Pregrada.