Obavijest poslovnim partnerima, kupcima i prijevoznicima – obustava isporuke kamenih materijala iz kamenoloma Pregrada II

Novosti

Poštovani poslovni partneri i kupci, prijevoznici kamenih materijala,

Niskogradnja d.o.o. dosegla je planirane količine eksploatacije kamena u kamenolomu Pregrada II za 2021. godinu, te više nismo u mogućnosti vršiti daljnje isporuke kamenih materijala iz kamenoloma Pregrada II.

Isporuka kamenih materijala vršit će se samo za hitne potrebe. Za dogovor oko isporuke u slučaju hitnosti molimo nazvati Upravu na broj 091 376 1000.

Sukladno ugovornim odredbama Ugovora o isporuci kamenog materijala, odredbama članka 6. predmetnog Ugovora, ovim dopisom obavještavamo Vas kako obustavljamo daljnju redovitu isporuku u periodu od 22. studenog 2021. do 03. siječnja 2022. godine.

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjoj uspješnoj i korektnoj poslovnoj suradnji, i vjerujemo da ste zadovoljni našom ponudom kamenih materijala. U duhu dosadašnje uspješne poslovne suradnje, i s nadom u istu u narednoj godini, molimo Vas za razumijevanje i ispričavamo se zbog eventualnih poteškoća u Vašem poslovanju. Uvjeravamo Vas da ovakvu odluku nije bilo lako donijeti, ali je ona nužna s obzirom na zakonske propise i ugovorne odredbe koncesijskog ugovora.

S poštovanjem,

UPRAVA