SREĆKO JUG DOBITNIK NAGRADE RECIKLAŽNOG DVORIŠTA ZA 2023. GODINU

Novosti

Nakon pregleda podataka o predaji otpada u reciklažno dvorište, Niskogradnja d.o.o., kao upravitelj reciklažnog dvorišta, i ove godine nagradila je jednog od najaktivnijih sugrađana u 2023. godini, koji redovito predaje otpad u reciklažno dvorište, prigodnom nagradom.

Ove godine to je Srećko Jug, koji je predajom otpada u reciklažno dvorište s ukupno 43 dolaska, pokazao brigu o okolišu i važnost očuvanja sredine u kojoj živimo. Prigodnu nagradu uručili su mu gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj i direktor Niskogradnje d.o.o. Marijan Peer.

Od početka godine pa do kraja studenog ove godine na reciklažno dvorište grada Pregrade zaprimljeno ukupno 239.775,00 kg raznog otpada, koji se predaje na daljnje zbrinjavanje, oporabu ili reciklažu, od čega najviše glomaznog otpada, raznih vrsta građevinskog otpada, plastike, otpadnih guma i stare elektroničke i električne opreme, jedne od najraširenije vrste opasnog otpada iz kućanstava.

Upućujemo čestitke gospodinu Srećku, a ostale građane još jednom pozivamo da se priključe zajednici građana koji svojom svjesnošću i pravilnim odlaganjem otpada doprinose čistoći i uređenosti našeg grada.