PRIOPĆENJE NADZORNOG ODBORA – OSTAVKA ČLANA UPRAVE

Novosti

Nadzorni odbor Niskogradnje obavještava javnost kako je član Uprave – direktor Niskogradnje d.o.o., Marijan Peer, ing. građ., dana 17. lipnja 2024. godine, zbog moralne odgovornosti radi štete koja je nastala na službenom vozilu Društva, a koja se dogodila 07. lipnja 2024.godine, i osobnih razloga – zasnivanja radnog odnosa na drugom radnom mjestu, Nadzornom odboru podnio izjavu o ostavci na mjesto člana uprave – direktora.

Nadzorni odbor je na svojoj sjednici, održanoj 19. lipnja 2024. godine s članom Uprave sklopio sporazum o raskidu Ugovora o pravima i obvezama članova uprave – direktora i društva, prema kojem se gospodinu Peeru s 30. lipnja 2024. godine raskida radni odnos.

Na istoj sjednici Nadzorni odbor donio je odluku o imenovanju novog člana uprave – direktora, kojom je Krunoslav Kučiš, dipl. pol., koordinator voznog parka i radnih strojeva, reciklažnog dvorišta i sustava kvalitete u Niskogradnji, imenovan direktorom Niskogradnje do raspisivanja novog natječaja za člana uprave – direktora (i njegovog imenovanja), a najduže na vrijeme od šest mjeseci.

Gospodinu Peeru zahvaljujemo na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i doprinosu Društvu, te mu želimo puno uspjeha u daljnjim osobnim i poslovnim poduhvatima.

Ovim putem također obavještavamo građane kako će Niskogradnja d.o.o. kontinuirano nastaviti s pružanjem svih komunalnih usluga prema građanima, i s obavljanjem svih svojih djelatnosti kao i do sada.

ZA NADZORNI ODBOR
PREDSJEDNIK NADZORNOG ODBORA, DAVORIN DRENŠKI, dipl. ing. građ.