Priopćenje Nadzornog odbora – smjena direktora

Novosti

S obzirom na situaciju u Niskogradnji d.o.o., i nalaz rudarske inspekcije, prema kojem je utvrđeno da je Društvo u razdoblju od 31. prosinca 2014. do 23. kolovoza 2017. obavljalo protupravnu eksploataciju mineralne sirovine tehničko-građevnog kamena izvan granice rudarskog projekta odnosno bez da je sklopilo ugovor o koncesiji, Nadzorni odbor Društva razmatrao je predmetni inspekcijski nalaz i poduzeo radnje u okviru svojih ovlasti kako bi se utvrdila odgovornost Uprave i osiguralo daljnje normalno funkcioniranje Društva.
Temeljem navedenog, Nadzorni odbor Niskogradnje d.o.o. je, po prethodno dobivenoj suglasnosti Gradskog vijeća grada Pregrade, na svojoj 8. sjednici održanoj u subotu, 17. studenog 2018., donio Odluku o opozivu člana uprave – direktora, i Izjavu o raskidu ugovora o radu člana uprave – direktora, kojima je smijenjen dosadašnji direktor Niskogradnje, Zlatko Kantoci.

Na istoj sjednici Nadzorni odbor je donio odluku o imenovanju novog člana uprave – direktora, kojom je Anica Krušlin, voditeljica općih poslova u Niskogradnji, imenovana direktoricom Niskogradnje do raspisivanja novog natječaja za člana uprave – direktora i njegovog imenovanja.
Ovim putem obavještavamo građane kako će Niskogradnja d.o.o. kontinuirano nastaviti s pružanjem svih komunalnih usluga prema građanima, i s obavljanjem svih svojih djelatnosti kao i do sada.